Är du en affärsdriven person med passion för digital säkerhet? Vi söker nu ytterligare en Kundansvarig Säljare som vill bidra till vår fortsatta tillväxt.

Inget område i IT-branschen är hetare än IT-säkerhet just nu, och vi på NSEC, som en av få renodlade svenska SOC:ar, upplever en mycket stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker nu efter dig som vill vara med och omvandla denna efterfrågan till affärer. Vi söker en Key Account Manager som brinner för och vill utveckla spetskompetens inom säkerhet, och som vill ingå i Sveriges bästa team av cybersäkerhetsspecialister.

NSEC består av högpresterande specialister och här får du möjlighet att utveckla spetskompetens inom vårt område.
Våra kunder är några av de mest intressanta bolagen och organisationerna i Sverige, och exempel på detta är Axfood, Sweco, Peab, Svenska Spel, Ticket, Karlstads Kommun, för att nämna några.

Tjänsten

I din roll som Key Account Manager kommer du få stor frihet att utforma bearbetningen av ditt marknadssegment efter dina egna idéer. Vårt erbjudande består av produkter från marknadsledande leverantörer, seniora konsulttjänster och kompletta drift- och övervakningstjänster som tillhandahålls från vår egen Security Operations Center. Cybersäkerhet är väldigt hett på marknaden, och du kommer att uppleva en stor efterfrågan i kontakten med dina kunder.

Arbetsuppgifter

Din huvuduppgift består i att:

 • Driva och utveckla affärer mot en egen kundgrupp.
 • Utveckla bearbetningen av ditt marknadssegment.
 • Uppsökande försäljning till företag i hela Sverige och du kommer självständigt att driva affärerna från mötesbokning till avtalsskrivning.

Till din hjälp har du en mängd olika stödresurser och specialister inom cybersäkerhet att tillgå, och du kommer att utgå ifrån en väl upparbetat kundstock. Som KAM på NSEC är du till väldigt stor del en säkerhetsrådgivare till våra kunder.

Din profil

 • Du skall vara ansvarskännande och strukturerad i ditt arbetssätt, ha viljan och förmågan att utmana dig själv samt överträffa satta försäljningsmål. Vi ser gärna att du har:Eftersom vi arbetar med komplexa IT-säkerhetslösningar så behöver du ha god förståelse för hur ett företags IT-miljö är uppbyggd.
 • Några års erfarenhet från försäljning av IT-produkter och -tjänster.
 • Erfarenhet från försäljning av IT-säkerhetslösningar.
 • Erfarenhet av försäljning mot stora organisationer.
 • B-körkort behövs för att kunna bearbeta kunderna.
 • Felfri svenska (tal och skrift) och goda kunskaper i engelska (tal och skrift).
 • Ostraffad (då vi är ett säkerhetsklassat företag genomförs bakgrundskontroll med bland annat utdrag ur belastningsregistret).
 • Meriterande om du har säljcertifieringar för t.ex. Fortinet, McAfee, Symantec etc.

Vi erbjuder dig:

 • En utvecklande säljroll i en organisation som präglas av professionalitet och yrkesstolthet.
 • En innovativ arbetsmiljö med stor frihet och möjlighet att påverka din egen och bolagets framtid.
 • En flexibel balans mellan arbete och privatliv.
 • Marknadsmässig lön med provision.
 • Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan med personligt brev och meritförteckning till cv@nsec.se.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

*Vi ber vänligen representanter från företag som säljer rekryteringstjänster att inte kontakta oss*

Om NSEC

Specialister inom Informations- och IT-säkerhet sedan 1999.

Vi är specialister inom IT- och informationssäkerhet. Vårt mål är att hjälpa våra kunder uppnå optimal säkerhet för digitala tillgångar, utan att behöva genomföra förändringar som begränsar tillgängligheten och produktivitet i det dagliga IT-användandet. NSEC levererar tjänster och tekniska lösningar med marknadsledande teknologier, och vi arbetar både strategiskt, stödjande och operativt med våra kunder. Idag är vi marknadsledande inom vårt verksamhetsområde, och vår starka marknadsposition gör oss till en strategisk partner för våra kunder.Våra kunder finns i alla olika marknadssegment, men gemensamt för alla är att man ser sina digitala tillgångar som affärskritiska.