Vår framgång och expansion fortsätter – vi söker nu en vass och erfaren analytiker som vill arbeta såväl operativt som strategiskt med IT-säkerhet på allra högsta nivå.

Tjänsten
Du får ett framtonat ansvar i vår SOC-organisation – operativt såväl som strategiskt. I din roll som analytiker får du stor möjlighet att påverka din egen roll och du förväntas bidra till vår tjänsteutveckling. Ditt huvudsakliga fokus kommer ligga på vår tjänst NSEC SuperVision 360°. Med SuperVision 360° får våra kunder en panoramavy över kritiska IT-system genom logginsamling, korrigering och larmövervakning med reaktion i realtid – allt för att upptäcka och förekomma hot.

Du blir en viktig del i utvecklingen av produkten specifikt och vår SOC generellt. Du skapar och utvecklar smarta larm i dialog med våra kunder och dina kolleger. Hos oss bildar du team med några av branschens vassaste specialister inom IT-säkerhet och du jobbar mot några av dem mest intressanta organisationerna i Sverige. För den som vill finns även möjlighet att arbeta med forensisk undersökning.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och utvecklas. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och utveckling för våra medarbetare. Din hälsa är viktig och du erbjuds att träna på arbetstid.


Din profil
Vi tror att du idag arbetar som senior analytiker på en SOC eller som IT-säkerhetsanalytiker men känner en längtan efter att få bidra strategiskt samt påverka och utveckla tjänsteutbudet.

Kvalifikationer:

  •        Minimum tre års professionell erfarenhet som IT-säkerhetsanalytiker eller motsvarande
  •        Erfarenhet av IT-forensik är mycket meriterande
  •        Svenskt medborgarskap

Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt talar och skrivet engelska. Erfarenhet av McAfees produkter är meriterande. Som säkerhetsbolag är det en självklarhet för oss att genomföra säkerhetsprövning inför anställning.

Din ansökan
I den här rekryteringsprocessen har vi tagit hjälp av ROI Rekrytering. Du ansöker till tjänsten genom deras hemsida på https://roirekrytering.se/annons-7759

Vid frågor om NSEC eller tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Kent Magnusson på kent.magnusson@nsec.se. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller på telefon 0709-261 227.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.


Om oss

NSEC är specialister inom IT-och informationssäkerhet. Målet är att hjälpa kunder uppnå optimal säkerhet på digitala system och tillgångar, utan att behöva genomföra förändringar som begränsar tillgängligheten i det dagliga IT-användandet. NSEC är marknadsledande inom området, erbjuder kompletta lösningar inom IT-säkerhet och genomför uppdrag i Sverige och Norden. Vill du läsa mer om oss och vår verksamhet gör du det på www.nsec.se