Vi söker en Solutions & SecurityOperator  / IT-säkerhetsoperatör med inriktning nätverkssäkerhet som brinner för och vill utveckla spetskompetens inom säkerhet, och som vill ingå i Sveriges bästa team av cybersäkerhetsspecialister.

NSEC består av högpresterande specialister och här får du möjlighet att utveckla spetskompetens inom vårt område. Våra kunder är några av de mest intressanta bolagen och organisationerna i Sverige.

Tjänsten

På vår SOC kommer du att ansvara för bland annat uppläggning och hantering av ärenden och larm samt att vi möter våra SLA mot befintliga kunder. I arbetsuppgifterna ingår även teknisk support, logg/larm-analys och förvaltning av våra cybersäkerhetssystem.Du är delaktig i utvecklingen av såväl befintliga som nya tjänster och processer.

Utvecklingsmöjligheter:

Tjänsten ger bred kunskap om cybersäkerhet och senare en specialisering mot ett specifikt teknikområde. Andra möjligheter är att få eget tjänsteansvar eller att byta roll till NSEC’s konsultorganisation för att jobba ”på fältet” hos kund om man önskar. Vi ger dig möjlighet att arbeta med cybersäkerhet på allra högsta nivå!

Din profil

Du är en person som har god förmåga att samarbeta och arbeta tillsammans i ett lag. Du tar ansvar för och är stolt över vad du själv och dina kollegor arbetar med. Våra kunder är ditt huvudfokus! Du är en engagerad person som vill framåt och utvecklas. Dels i din arbetsroll men även som en del i företaget.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

  • Akademisk bakgrund (IT-examen)
  • Du jobbar idag som nätverksadministratör, nätverkstekniker eller IT-konsult
  • Minst två års professionell erfarenhet av IT-branschen. Cybersäkerhet är inte ett krav, men ett plus
  • Teknisk IT-kunskap, exempelvis Windows server OS, Windows AD, Cisco
  • Att du är teknikintresserad är väldigt viktigt för oss
  • Goda kommunikativa och sociala egenskaper, i tjänsten ingår daglig kundkontakt
  • God dokumentationsförmåga

Du behärskar dessutom engelska och svenska väl i tal och skrift. Svenskt medborgarskap är ett krav, och godkänd säkerhetsprövning är en självklarhet för oss som säkerhetsbolag.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan genom att ansöka här. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Isabel Paymandar på Monster, +46 (0) 70-342 03 50. alt. Isabel.paymandar@monster.se Observera att vi EJ tar emot ansökningar via e-post.

Om oss:

NSEC är ett svenskt företag som är specialiserade inom cybersäkerhet och vi levererar spetskompetens inom konsultation, tekniska lösningar och tjänster. Vi består av passionerade och engagerade individer som tillsammans skapar en utvecklande och stimulerande arbetsplats där vi alla gör skillnad. Vi har funnits i branschen sedan 1999. Vår Security Operations Center är hjärtat i vår verksamhet. Här framtidssäkrar vi 10-tusentals användare på 100-tals verksamheter 24/7.