IT-säkerhetsspecialist

NSEC söker efter en IT-säkerhetsspecialist med inriktning på systemsäkerhet. Du kommer att ingå i vår konsultorganisation och tillföra spetskompetens i våra IT-säkerhetsprojekt på plats hos våra kunder. Du kommer också att jobba tillsammans med NSEC Security Operations Center i Bromma som en del i våra tjänsteleveranser. Vi ger dig möjlighet arbeta med IT-säkerhet på allra högsta nivå!

Dina uppdrag handlar om att designa, implementera och felsöka tekniska säkerhetslösningar. Våra kunder är medelstora till stora företag och myndigheter i Sverige och internationellt. Flexibilitet och utvecklingsmöjlighet är standard för alla på NSEC. Du utgår från kontoret i Bromma/Stockholm.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • 3+ års relevant arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper inom IT-säkerhet
  • Universitet med inriktning IT eller motsvarande
  • Om du har erfarenhet av McAfee’s (Intel Security) produkter så är det ett stort plus

Du behärskar dessutom engelska och svenska väl i tal och skrift. Svenskt medborgarskap är ett krav, och godkänd säkerhetsprövning är en självklarhet för oss som säkerhetsbolag.

Placering: Bromma, Sverige

Anställningsform: Heltid

Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.
Din ansökan skickar du till cv@nsec.se

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Om NSEC AB:
NSEC är specialister inom IT-och informationssäkerhet. Målet är att hjälpa kunder uppnå optimal säkerhet på digitala system och tillgångar, utan att behöva genomföra förändringar som begränsar tillgängligheten i det dagliga IT-användandet. NSEC är marknadsledande inom området, erbjuder kompletta lösningar inom IT-säkerhet och genomför uppdrag i Sverige och Norden.