Hantera identiteter och lösenord på ett säkert sätt

NSEC har valt Centrify som en lösning för att managera identiteter och lösenord på ett säkert sätt. Centrify har en plattform för att säkra upp varje användares möjlighet att få tillträde till applikationer och infrastruktur i dagens gränslösa företagsvärld.

Centrify skyddar mot den angreppspunkt som oftast används vid dataintrång – komprometterade kontouppgifter – genom att säkra organisationens appar och infrastruktur för alla dess användare.

Centrify identity Services förbättrar användarens produktivitet och säkrar tillgång till moln, mobila och lokala system via single sign-on, användaradministration och multifaktorautentisering. Med Centrify får ni kontroll över såväl interna användare (anställda, leverantörer) som externa användare (partners, kunder). Med Centrify kan ni hantera appar, mobila enheter och Macar via Active Directory, LDAP eller andra katalogtjänster.

 

Läs mer om Centrify på deras hemsida: Klicka här

Partnerskap:

NSEC  är en utvald Centrify-partner och vi har kompetens att hjälpa våra kunder i alla stadier av lösningens livscykel, från förstudie, design och PoC, till implementation, drift och övervakning.

Vill du veta mer?

Kontaktperson: Diego López
Head of Products
diego.lopez@nsec.se
+46 8 564 728 39

Intresseformulär

10 + 2 =