We support fearless innovators who make our world better

Företag och organisationer är under stor press att snabbare än någonsin förnya och anpassa sig till nya digitala metoder. Den här omvandlingen introducerar ny komplexitet när det gäller cybersäkerhet. Ingen enskild leverantör idag kan ge dig alla de säkerhetsfunktioner du behöver i den takt du behöver dem.

Som ledande partner inom Cybersäkerhet kan vi förstå att detta kan vara överväldigande. Vi letar ständigt efter sätt att hjälpa våra kunder att skydda sina tillgångar, oavsett hur deras framtid förändras.

Därför samarbetar vi med McAfee.

McAfee anser att bra saker händer när företag och organisationer arbetar tillsammans. De förstår att det är svårt att vara en orädd innovatör när du är orolig för om din organisationens mest värdefulla data är skyddad.

Förutom skyddet från deras egen produktportfölj, så erbjuder McAfee djup integration med produkter och lösningar från 130+ cybersäkerhetsföretag, som blivit grundligt testade och certifierade av ett team av ingenjörer för kompatibilitet.

McAfees Security Innovation Alliance och OpenDXL-ekosystem ger våra gemensamma kunder, som ni, möjlighet att implementera tekniska förmågor som möjliggör snabbare Innovationscykler, en enhetlig försvarsarkitektur, och i slutändan säkerhetsbaserade affärsresultat.

Vi är stolta över att vara en del av detta ekosystem. Genom våra tjänster i NSEC SuperVision ger vi er, våra kunder, kraften och tryggheten att fortsätta vara innovativa i er kärnverksamhet, utan att behöva kompromissa med säkerheten.

Vill du veta mer? Kontakta oss.

12 + 3 =