NSEC har inlett ett samarbete med Entrust, en marknadsledande leverantör av bland annat SSL certifikat och autentiseringslösningar.

– Våra kunder vill erbjuda trygga och säkra tjänster för sina medborgare, anställda och kunder, och för att kunna göra det så behövs vissa grundläggande komponenter som till exempel certifikat. Problemet är att mängden certifikat i en IT-miljö snabbt blir mycket stort, och hanteringen både komplex och kostsam. Entrusts unika plattform gör det möjligt för oss att ge våra kunder kontroll, dels över certifikatens livscykel men framförallt över kostnaderna säger Diego Lopez, produktchef på NSEC.

-Vi är mycket nöjda med att samarbeta med NSEC”, säger Mark Collins – EMEA Channel Sales Manager på Entrust Datacard. Vårat globala partnerprogram är extremt viktigt för att ge våra kunder lokalt stöd för digitala certifikattjänster. Kunder som arbetar med NSEC kommer snabbt och enkelt att kunna göra förbättringar i både SSL-säkerhet, förvaltning och kostnad, via en unik abonnemangsplan.

– NSECs utmärkta rykte och etablerade relationer är avgörande för både Entrust och den svenska marknaden. Deras kompetens inom IT-säkerhetslösningar och serviceleveranser utöver vår egen kompetens, säkra men flexibla lösningar samt säker och dedikerad service, är ett utmärkt samarbete som kunderna kan lita på för sina SSL-krav – en viktig säkerhetsprogramvara- för dagens snabba utveckling av webben”.

 

Människor förväntar sig en bra upplevelse – oavsett om det handlar om e-handel och andra e-tjänster, eller loggar in på sitt företagsnätverk. De förväntar sig också att ekosystemen som gör att denna frihet och flexibilitet möjlig är helt tillförlitlig och säker. Entrust Datacard erbjuder säkra transaktionsteknologier som gör dessa ekosystem möjliga och betrodda. Det unika med Entrusts erbjudande är att man tillhandahåller en unik plattform för kunderna att administrera sina certifikat, oavsett vilken leverantör man historiskt sätt köpt sina certifikat ifrån.

Läs mer om Entrust här

Läs mer om NSEC här

 

Kontaktperson
Diego López
Vendor Relations Manager
diego.lopez@nsec.se
+46 8 564 728 39