NSEC SuperVision hjälper er att få ut maximal effekt ur era cybersäkerhetsinvesteringar, och vi erbjuder skalbara IT-säkerhetslösningar för alla behov. Vi kan täcka in alla delar av er infrastruktur, och möjliggör en Defense in Depth-strategi samtidigt som ni får fördelarna från en konsoliderad IT-säkerhetsplattform.
N

En IT-säkerhetsplattform som hanteras av specialister och övervakas av tränade ögon.

N

En stabil och optimerad IT-säkerhetsplattform till en fast månadskostnad.

N

Larmhantering med åtgärd dygnet runt, året runt.

N

Trygg och bekväm kompetensförsörjning då vi står för spetskompetens.

N

En effektiv cybersäkerhetsmiljö som skyddar era viktigaste tillgångar.

Våra tjänster

Säkerhetsfunktioner

NSEC SECURITY OPERATIONS CENTER

Med NSEC Security Operations Center i ryggen kan du vara trygg i att oavsett vad som händer, så hanteras och övervakas er cybersäkerhet av utbildade och certifierade specialister vars enda uppgift är att se till att er IT-säkerhetsmiljö presterar på topp. Det låter kanske som en dröm, men det kan i allra högsta grad bli verklighet.

SPECIALISTER

NSEC Security Operations Center (SOC) bemannas av utbildade och specialiserade tekniker och analytiker, och därifrån sköts allt operativt arbete med våra kunders IT-säkerhetsmiljöer. Ni kan därför alltid vara säkra på att er miljö är i trygga händer, och om ni någon gång behöver prata med oss, så får ni hjälp på svenska (eller engelska om ni föredrar det).

SVENSK SOC

Vår svenska SOC innebär att vi alltid har en dagsfärsk överblick över regionala trender kring hot riktade mot svenska organisationer. NSEC SOC övervakar idag säkerhetssystem i ca: 40 länder utspridda på jordens alla hörn. Det ger oss förstahandsinformation kring den globala hotbilden, och det ger oss också möjlighet att se internationella trender innan de når Sverige.

24x7

Eftersom hoten aldrig sover så är risken stor att något händer nattetid. NSEC Security Operations Center övervakar därför cybersäkerheten i er miljö dygnet runt, och agerar på larm som potentiellt skulle kunna innebära stora konsekvenser för er organisation.